Logo del centre cívic

Itineraris (Visites culturals i itineraris de natura)

CANÒDROM
Logo de l'activitat CANÒDROM

Dimarts 31 de gener 18 a 19 h

31 de gener de 2023

Espai: Exterior

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Sabíeu que va ser el rei Alfons XIII, a inicis del segle XX, qui va importar les curses de llebrers? O que el Canòdrom de Meridiana es va inaugurar el 1964, en plena dictadura franquista? Descobreix la història del Canòdrom i del seu entorn a través d’una visita guiada. Els espais, la lluita animalista, les reivindicacions veïnals són un exemple de recuperació de la memòria d’aquest edifici emblemàtic. A càrrec del Canòdrom

Preu: Gratuït

Dimarts
31/01/2023
AMFIBIS A LES FONTS DE COLLSEROLA
Logo de l'activitat AMFIBIS A LES FONTS DE COLLSEROLA

Dijous 2 de febrer 10 a 13 h

2 de febrer de 2023

Espai: Exterior

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Itinerari circular que discórrer per diversos espais aquàtics de Collserola. De la mà del Rafa López, biòleg i veí del barri, veurem quin tipus d’amfibis o rèptils trobem a les fonts de la muntanya alhora que aprenem la importància de la divulgació científica i la tasca que es realitza en els espais naturals, per tal de garantir un ecosistema sostenible. A càrrec de Rafa López Martin, biòleg, escriptor i divulgador científic. Activitat compartida amb el CC Vallvidrera Vázquez-Montalban.

Preu: Gratuït

Dijous
02/02/2023
DE LES PLANES A SANT CUGAT, PELS BOSCOS DEL TORRENT DE CAN GORDI
Logo de l'activitat DE LES PLANES A SANT CUGAT, PELS BOSCOS DEL TORRENT DE CAN GORDI

Dissabte 11 de febrer 9:30 a les 13:30

11 de febrer de 2023

Espai: Exterior

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Recorregut agradable de dificultat mitjana que ens portarà de les Planes a Sant Cugat. Passant per la masia de Can Cases i a través de pistes i corriols, arribarem a un alzinar atapeït on visitarem les runes i la font de Can Gordi, per finalment anar a trobar de nou el nucli urbà. A càrrec de Rafa López Martin, biòleg, escriptor i divulgador científic. Activitat compartida amb el CC Vallvidrera Vázquez-Montalban.

Preu: Gratuït

Dissabte
11/02/2023
VISITA A L'OBSERVATORI FABRA
Logo de l'activitat VISITA A L'OBSERVATORI FABRA

Dissabte 11:00 a 13:00

25 de febrer de 2023

Espai: Aula per defecte

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Visita guiada pel mateix personal científic a l'interior de l'Observatori que us permetrà conèixer de primera mà tot el patrimoni arquitectònic i científic de l'edifici. Coneixerem de ben a prop, totes seccions actives: l'astronomia, la meteorologia i la sismologia. També us mostraran la sala modernista, el museu, la cúpula i el funcionament dels dos telescopis centenaris, la biblioteca, la terrassa panoràmica amb vistes espectaculars sobre la ciutat. Finalment, coneixereu la vida dels masovers que vivien a l'edifici a principis del segle XX. A càrrec de l’Observatori Fabra.

Preu: Gratuït

Dissabte
25/02/2023
  Anterior123Següent

Web del centre

Web del centre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC L'ELÈCTRIC

Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat , Km 6.5
08017 Barcelona
932054009
cclelectric@cclelectric.com

Logo Miram Cloud