Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Scenic)

GIOVANNI GHIZZANI
Logo de l'activitat GIOVANNI GHIZZANI

Divendres 3 de febrer 19 a 20 h

3 de febrer de 2023

Espai: Sala Gran

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Concert presentació del disc d’aquest pianista italià format al Conservatori de Música de Siena. L’interès per la música el va portar a descobrir el jazz, estil amb què ha guanyat diversos premis com el Conad Jazz Contest, el Forum Live Jazz per a joves talents o el Massimo Mutti que li va permetre gaudir d’una beca per estudiar amb els millors exponents del jazz com Stefano Battaglia, Kenny Werner, Phil Markowitz, Matt Mitchell entre d’altres. A càrrec de Giovanni Ghizzani (piano), Héctor Tejedo (contrabaix) i Lluís Naval (bateria) http://www.giovannighizzani.it/es/biografia/

Preu: Gratuït

Divendres
03/02/2023
PIERRE ARNAUD I NICOLAS RUGOLINO Jazz i Chasson Française
Logo de l'activitat  PIERRE ARNAUD I NICOLAS RUGOLINO Jazz i Chasson Française

Divendres 24 de febrer 19 a 20 h

24 de febrer de 2023

Espai: Sala Gran

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Un viatge insòlit amb les melodies més emblemàtiques del Jazz i de la Chanson Française, un repertori eclèctic interpretat amb swing i energia. De Frank Sinatra a Georges Brassens passant per Edith Piaf i composicions pròpies, abasten una gran diversitat d'estils i proposen una meticulosa selecció musical interpretada amb un segell molt personal. Pierre-Arnaud Bourhis - Originari de la Bretanya francesa, músic polivalent, cantant carismàtic al timbre ronc i el vibrato discret, interpretat amb emoció i sensibilitat els més grans clàssics del Jazz i de la cançó francesa. Nicolas Rugolino - Trompetista parisenc d'origen italià, ofereix un so càlid i delicat en les balades i un toc més incisiu en els temps ràpids. Combina amb elegància les influències de grans trompetistes de la història com Louis Armstrong, Milers Davis o Lee Morgan. A càrrec de Pierre Arnaud i Nicolas Rugolino.

Preu: Gratuït

Divendres
24/02/2023
ESTELA JULIA I SERGI BOQUÉ
Logo de l'activitat ESTELA JULIA I SERGI BOQUÉ

Divendres 10 de març 19 a 20 h

10 de març de 2023

Espai: Sala Gran

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Amb aquest breu format de piano, violoncello i veu, Estela Julia i Sergi Boqué abasten estils com el jazz, la samba o la balada. Una manera sincera de cantar històries.

Preu: Gratuït

Divendres
10/03/2023

Web del centre

Web del centre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC L'ELÈCTRIC

Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat , Km 6.5
08017 Barcelona
932054009
cclelectric@cclelectric.com

Logo Miram Cloud