Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Scenic)

CATERINA.Teatre íntim a través del llenguatge dels titelles i el gest.
Logo de l'activitat CATERINA.Teatre íntim a través del llenguatge dels titelles i el gest.

Divendres 19 a 20.30 h

19 de maig de 2023

Espai: Sala Gran

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Caterina arriba a la plaça arrossegant una maleta molt pesada. Fa més de vint anys que la guarda a les golfes, plena d’objectes que un dia ho van significar tot per ella. Avui, per fi ha decidit fer el pas i desfer-se del seu passat, els seus records, la seva història.  Però haurà de compartir espai amb una músic de carrer que toca la guitarra a la mateixa plaça i, que lluny de les intencions de la Caterina, la presència de la música  despertarà tot allò que un dia va ser enterrat. La música comença sent un destorb, però acaba esdevenint el motor per desbloquejar i alliberar a la protagonista que, després de molts  anys, s’animarà a cantar i ballar de nou. D’entre la pols, cobraran vida totes aquelles imatges a les quals durant tants anys ha apartat la mirada. A través d’un viatge interior que la porta per llocs inhòspits que difuminen la barrera que ha creat entre els seus records i el que ha volgut oblidar, la Caterina començarà a veure amb més nitidesa que tots els objectes que la rodegen des de fa tant de temps, són la porta cap a una reconciliació amb ella mateixa i amb el seu passat. Caterina és l’entrada a l’univers d’una dona que no s’acaba de sentir acompanyada amb el món fred i hostil que l’envolta i la reconnexió amb una mateixa i la seva història. L’obra pretén endinsar-se en la força que tenen els objectes per construir la memòria i per ser la resistència del passat en un món incomprensible. Tanmateix, tracta la vellesa i la pèrdua de visió lligada amb la capacitat de percebre el món a través d’altres sentits.
A càrrec de la companyia La Dona Calba. Amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, el Solar de la Puri, l’Ateneu Cooperatiu La Base i Can Batlló.

Preu: Gratuït

Divendres
19/05/2023
DUETS. Concert
Logo de l'activitat DUETS. Concert

Divendres 19 a 20.30 h

Espai: Sala Gran

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

Giovanni Ghizzani al piano i Catalina Cacho a la veu, reinterpreten els clàssics del jazz tradicional d’una forma molt íntima i personal.  
A càrrec de Giovanni Ghizzani i Catalina Cacho


Preu: Gratuït

Web del centre

Web del centre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC L'ELÈCTRIC

Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat , Km 6.5
08017 Barcelona
932054009
cclelectric@cclelectric.com

Logo Miram Cloud