Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MiniScenic)

L'ILLA DELS OCELLS. L'ELI I ALTRES CONTES
Logo de l'activitat L'ILLA DELS OCELLS. L'ELI I ALTRES CONTES

Divendres 17 a 19 h

26 de gener de 2024

Espai: Sala Gran

Professor/a: CENTRE CIVIC, ELECTRIC

A L’illa dels ocells coneixem l’Eli, una nena de deu anys amb una imaginació desbordant a qui li encanten els ocells. A La Susi al jardí, la protagonista descobreix un jardí misteriós on viu algú que li desperta por i curiositat a la vegada. A Fet i amagar, mentre un grup d’infants juguen, una nena s’endinsa al bosc i va a parar a un lloc molt i molt llunyà.

Les històries que conformen el programa de curtmetratges L’illa dels ocells són una invitació a conversar amb la natura des de la mirada curiosa de tres nenes que senten l’impuls de desafiar les seves pors per acostar-se al que és desconegut i aprendre. Per fer-ho, hauran de dur a terme una immersió en els entorns naturals que les envolten: una illa plena d’ocells, un jardí comunitari i un bosc.

Amb la col·laboració de Drac Màgic Cultura Audiovisual i en el marc de la celebració del dia mundial de l’Educació Ambiental.

Preu: Gratuït

Divendres
26/01/2024
CARNESTOLTES A LA MUNTANYA
Logo de l'activitat CARNESTOLTES A LA MUNTANYA

Dissabte 11 a 13h

10 de febrer de 2024

Espai: Exterior

Professor/a: CENTRE CIVIC, ELECTRIC

Per als tres equipaments de la muntanya, Carnaval és l’excusa perfecta per retrobar-nos i celebrar una festa.  Us animem que prengueu part, i que ho feu amb la il·lusió i alegria que ens caracteritza. Omplim els carrers de Vallvidrera amb música, colors, disbauxa i rialles.  Us esperem a les 11 a la plaça del Funicular (Plaça Pep Ventura) i a les 12 h esmorzar i espectacle d’animació.  Amb la participació dels tres centres de muntanya, Casal de Barri Can Rectoret, Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalban i Centre Cívic Elèctric.

Preu: Gratuït

Dissabte
10/02/2024
AGNÓDICE
Logo de l'activitat AGNÓDICE

Divendres 17.30 h a 18.30 h

8 de març de 2024

Espai: Sala Gran

Professor/a: CENTRE CIVIC, ELECTRIC

Per tal de tenir en compte la sororitat en aquesta data assenyalada, hem convidat al CC Elèctric a la Pallassa Lola. La Pallassa Lola és una conta contes viatgera que porta en el seu maletí històries i contes variats. La tarda d'avui ens situarem en l'Antiga Grècia, on les dones no podien estudiar ni treballar. Elles només podien estar a casa i cuidar dels infants.  Agnódice era una noia molt valenta que va desafiar aquestes normes tan estrictes transformant-se en la primera ginecòloga de la història.

A càrrec de Palma Morena Greco i l'associació cultural Fholia Teatro.

Preu: Gratuït

Divendres
08/03/2024

Web del centre

Web del centre

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | Rambla Catalunya 5, principal 3ª 08007 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC L'ELÈCTRIC

Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat , Km 6.5
08017 Barcelona
932054009
cclelectric@cclelectric.com

Logo Miram Cloud