Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Càpsules formatives)

TALLER D’AUTORETRAT. AUTOESTIMA CORPORAL I FOTOGRAFIA
Logo de l'activitat  TALLER D’AUTORETRAT. AUTOESTIMA CORPORAL I FOTOGRAFIA

Dijous 24 de novembre de 18 a 19 h

24 de novembre de 2022

Espai: Sala Gran

Professor/a: Centre Cívic L'Elèctric, -

El juliol de 2002 es van inaugurar a Collserola dos centres cívics, Vázquez Montalbán a Vallvidrera i l’Elèctric a les Planes. Els dos tenen bones històries al darrere, i també han fet història en aquests darrers 20 anys fins avui. Ens proposem un viatge en el temps per descobrir els canvis en el paisatge. Com eren aquests paratges fa 20 anys o més? Com són avui? I, sobretot, amb els canvis en la societat i el clima, com esdevindran? En aquesta caminada d’aniversari descobrirem la història recent i altres elements del paisatge, i reflexionarem sobre el seu futur. Amb motiu del 20è aniversari del CC Vallvidrera-Vázque Montalbán i CC l’Elèctric. En col·laboració amb el CC Vallvidrera-Vázquez Montalbán

Preu: Gratuït

Dijous
24/11/2022
  12  Següent

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel•lar la inscripció.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura SL (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC L'ELÈCTRIC

Carretera de Vallvidrera a Sant Cugat , Km 6.5
08017 Barcelona
932054009
cclelectric@cclelectric.com

Logo Miram Cloud